✓ Professionele installatie

✓ Gecertificeerd onderhoud

✓ Alle merken cv-ketels en radiatoren

 

Een expert in sanitaire installaties in regio Antwerpen

Als u op zoek bent naar een expert die sanitaire installaties kan plaatsen in uw woning in Antwerpen, dan zit u goed bij De Waterpsychiater uit Wilrijk. Sanitaire installaties hebben helemaal geen geheimen voor mij. U schakelt mij dus met een gerust hart in voor het plaatsen, onderhouden of herstellen van onder andere uw bad, lavabo of toilet.

Bent u op zoek naar een cv-ketel specialist?

Plaatsen en herstellen van sanitaire installaties in regio Antwerpen

Heeft u nood aan een kleine herstelling aan uw sanitair? Of zoekt u een mooie verfrissing van uw gehele sanitair? U kunt voor alle werken aan uw sanitaire installaties in Antwerpen terecht bij De Waterpsychiater. Kranen, toiletten, lavabo’s, douches, baden en warm water; het is mijn specialiteit en ik bied u snel een efficiënte oplossing aan. Vooraleer ik uw sanitair in regio Antwerpen plaats, stel ik een duidelijk plan op. Zo behoudt u steeds een gedetailleerd overzicht over de uit te voeren werken. Bij De Waterpsychiater bent u welkom voor volledige sanitaire installaties in regio Antwerpen, alsook voor de kleinste herstellingen. Bovendien voer ik voor u ook graag een onderhoud uit aan uw centrale verwarming. Ik sta voor u klaar!

Neem vandaag nog contact met mij op

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter die voor u sanitaire installaties installeert in Antwerpen? Dan zit u goed bij De Waterpsychiater uit Wilrijk. Aarzel dus niet om contact met mij op te nemen door het contactformulier in te vullen. Ik help u zo snel mogelijk verder.

Onze diensten