✓ Professionele installatie

✓ Gecertificeerd onderhoud

✓ Alle merken cv-ketels en radiatoren

 

De Waterpsychiater uit Wilrijk verzorgt het onderhoud van uw boiler en centrale verwarming en de herstellingen aan cv-ketels van alle merken in Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Ik beschik over de nodige certificaten en bezorg u daarbij alle nodige attesten.

Bent u op zoek naar een cv-ketel specialist?

Als specialist verzorg ik het onderhoud van uw boiler in Antwerpen of omgeving

Het onderhoud van het centrale stooktoestel van uw verwarmingsinstallatie is een verplichting, zowel voor particulieren als bedrijven. Het is belangrijk dat u uw installaties op regelmatige basis laat onderhouden. Zo vergroot u de levensduur van de apparaten en verkleint u het risico op defecten. Hieronder vindt u wanneer u uw stooktoestellen het best laat onderhouden:

  • Centrale stooktoestellen op gas (aardgas of propaan) moeten tweejaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen.
  • Centrale stooktoestellen op stookolie (mazout) of vaste brandstof (hout, pellets, steenkool, ...) moeten jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen.
  • Centrale stooktoestellen in horecazaken, zowel op gas als op stookolie, moeten jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen.

Wat mag u verwachten bij een onderhoud van uw cv- ketel in uw woning te Antwerpen?​

Schakelt u De Waterpsychiater uit Wilrijk, provincie Antwerpen, in voor een onderhoud van uw cv-ketel? Dan voer ik de volgende werkzaamheden uit:

  • Schoonmaken van de brander​
  • Controle van de waakvlam​ en de drukvlam
  • Het meten van de gasdruk​
  • Het meten van de waterdruk ​
  • Het reinigen van de condenssiffon​
  • Het controleren van het expansievat

Naast het onderhoud van uw boiler, cv-ketel of centrale verwarming in Antwerpen of Oost-Vlaanderen, kunt u ook beroep doen op mij voor het plaatsen, vervangen of onderhouden van volledige sanitaire installaties.

Vul het contactformulier in

Wilt u meer informatie over het onderhoud van uw boiler, cv-ketel of centrale verwarming in Antwerpen of Oost-Vlaanderen? Of wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op door het contactformulier in te vullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u langs in Antwerpen of Oost-Vlaanderen voor een onderhoud van uw boiler, cv-ketel of centrale verwarming. Zo kunt u genieten van excellente service.

Onze diensten